SAKARYA / GEYVE - Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

English Corner

Mrt

İngilizce sözler koridorlarımızı süslüyor

OKULUMUZ MERDİVEN VE KORİDORLARINI, İNGİLİZCE YAZILMIŞ ÖZGÜN SÖZLER İLE SINIFLARIMIZDA YAPILAN ETKİNLİKLERDEKİ MATERYALLER İLE SÜSLÜYORUZ.

Geyve Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak öğrencilerimiz İngilizce derslerinde bu dili öğrenirken, birbirinden farklı etkinliklerle görsel açıdan güzel materyaller de ortaya çıkarıyor. İlgili dersle ve ünitelerle alakalı yapılan çalışmalar, sınıflarımızın panolarında sergilendiği gibi okulumuz merdiven ve koridorlarını da süslüyor. Böylelikle bütün öğrencilerimiz Arapça ve İngilizce dillerinde yazılan sözleri okuma ve kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.

Mrt

2-9 Aralık haftası Mevlana haftası. E-twinning eventleri kapmasında ingilizce mevlana sözlerinden oluşan kitap ayraçları hazırlayarak sınıflara hediye ettik