Erasmus

Teknoloji Bağımlılığına Karşı Geleneksel Oyunlar ve Zeka Oyunları

Ekm

Erasmus+ projesi münasebetiyle Romanya-Bükreş'e giden; Okul Müdürümüz Ahmet EROL, öğretmenlerimizden Ahmet Tolga DOĞAN, Ali CEYLAN, Üzeyir KOÇ ve 4 öğrencimizden oluşan heyet, İlçemiz Kaymakamı Sayın Murat GÜVEN'i makamında ziyaret etti.

Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Sayın GÜVEN, ziyarette bulunan ekibi tebrik ederek başarılar diledi.

Ekm

Erasmus+ projesi kapsamında Romanya-Bükreş ziyaretinde bulunan Okul müdürümüz Ahmet EROL, öğretmenlerimiz Ahmet Tolga DOĞAN, Ali CEYLAN, Üzeyir KOÇ ve 4 öğrencimizle beraber Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN'ı ziyaret ettik. Proje ve Romanya ziyareti hakkında bilgi veren öğretmen ve öğrencilerimizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tebrik etti.

Ekm

Erasmus+ kapsamında Teknoloji Bağımlılığına Karşı Geleneksel Oyunlar ve Zeka Oyunları projemizi Romanya'ya giderek başarı ile gerçekleştirmemiz yerel basında geniş yer buldu.

Ekm

Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Erasmus kapsamında Romanya'ya gittiler.

Geyve Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Ahmet Erol, öğretmenlerinden Ali Ceylan, Ahmet Tolga Doğan, Üzeyir Koç, Emine Şen ve Özge Özen öğrencilerle beraber hazırladıkları "Teknoloji Bağımlılığına Karşı Geleneksel Oyunlar ve Zeka Oyunları" projesini sunmak için; kardeş okul Ergani Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'yle Romanya'nın Primaria Sector 3 Bucuresti okuluna misafir oldular.

Okulumuz proje etkinliğinden fırsat buldukça; Peleş Kalesini, Braşov, Kara Kilisesini, Salina Turda, Bran Şatosu (Dracula’nın Şatosu), Parlemento Binasını, Romanya Patrikhanesi Katedrali, Antipa Müzesi, Bükreş Atatürk Heykeli gibi Romanya'nın tarihi ve kültürel değerlerini gezdiler.

Ekm

Erasmus+ 4.ve 5. günde, partner okulumuz ile birlikte zeka oyunu etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam ettik. Romanyalı öğrencilerle karşılıklı mangala ve qbitz oynayan öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

Ekm

Erasmus+ 3.günde, partner okulumuza reversi oynamayı öğretip birlikte turnuva yaptık.

Ekm

Romanya’da Erasmus+ projemizin 2.gününde, partner okulla tanışma ve oryantasyon etkinliği yapıldı.

Ekm

Erasmus+ Romanya 1.Gün.Kardeş okulumuz. Diyarbakır Ergani Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte