Hedef 2024

Hedef 2024 Projesi

Mrt

Rehberlik Servisi sunumuyla sınav kaygısını yenme ve motivasyon etkinliği yapıldı. YÖK Atlas uygulaması tanıtıldı.

Mrt

Nisan ayı, ara tatilde 12.sınıf öğrencilerimize yönelik Hedef YKS 2024 kapsamında soru çözüm kampı okulumuzda öğretmenlerimizin nezaretinde yapılacaktır.

Şbt

12. sınıf öğrencilerimize Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon konulu seminer Rehberlik servisince gerçekleştirildi ve MSÜ tanıtımı yapıldı.

Şbt

11. sınıf öğrencilerimize Hedef YKS tanıtımı yapıldı.

Şbt

12. Sınıflarımızdan 25 Öğrencinin katılımıyla öğretmenlerimizin eşliğinde sömstr tatiliin ilk haftasında günde 200 sorudan hafta boyunca toplamda 1000 sorunun çözüldüğü test çözme kampı yapıldı.

Şbt

22-26 Ocak 2024 / 11:00-15:00 saatleri arasında öğretmenlerimizle öğrencilerimiz soru çözüm kampı yapılacaktır.

Şbt

12. sınıf öğrencilerimizin Velileri deneme sınavları sonuçları hakkında bilgilendirildi.

2024 MSÜ Başvuruları Başladı

Ara

Hedef 2024 kapsamında İbn Haldün Üniversitesi okulumuzda tanıtım gerçekleştirdi.

Ara

HEDEF 2024 YKS KAZANIM İZLEME SINAVINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ara

YKS şampiyonlarından püf noktaları belirten tavsiyeler, test şeklindeki soruları çözebilmek için bazı ipuçları, ders çalışmaya zihinsel olarak hazırlık için birkaç uyarı ve diğerleri... Hap bilgi niteliğinde oldukça faydalı bilgiler yer almaktadır.

Hedef 2024

Ekm

11 ve 12 sınıflarımızin eşit ağırlık bölümlerinde okuyan öğrencilerimiz meslek tanıtımı ve kariyer günleri etkinlikleri kapsamında avukat Ebru Kars ile söyleşi yaptılar. Ebru Kars, hukuk fakültesi, avukatlık, hakimlik ve savcılık, noterlik meslekleri üzerine bilgiler verdi. Programın ikinci aşamasında öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Yaklaşık bir saat süren program öğrencilerimize yeni düşünce ve ufuklar açtı.

Hem Hayata Hem Sınavlara Hazırlanıyoruz

Ekm

Hedef 2024 projesi kapsamında her hafta yaptığımız kazanım değerlendirme sınavlarından dördüncüsünü gerçekleştirdik.