SAKARYA / GEYVE - Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Pansiyona Kayıt Yaptıracak Velilerimizin Dikkatine

Okulumuz pansiyonunda kalmak isteyen öğrenci velilerinin dikkatine...

Yerel yerleştirme ve Merkezi yerleştirme sonucuna göre okulumuza hak kazanan öğrencilerin kayıtları otomatik olarak sistem tarafından yapılmaktadır. Öğrenci ya da velilerimizin herhangi bir şey yapmasına gerek yoktur. Ancak pansiyonda kalmak isteyen öğrenciler ekte yer alan belgelerle birlikte velisi ile okulumuza müracaat etmelidir.

Pansiyon kayıt kılavuzuna göre Ortaöğretim Pansiyonlarına başvuru tarihi 22-25 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacaktır.

Okulumuza ait pansiyonda kalmak için gerekli evraklar;

1-  2 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF

2-  NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ

3- VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ

4-İkametgah