SAKARYA / GEYVE - Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

10/C sınıfı öğrencilerimizle sosyal sorumluluk programı kapsamında Geyve Anaokulunu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz, Geyve Anaokulu öğrencilerine özel olarak yapmış oldukları hediyeleri verdiler ve sınıfları tek tek gezerek çocuklarla tanışıp konuştular.

May

11/B sınıfı öğrencilerimizle sosyal sorumluluk projesi kapsamında Akdoğan köyü ilk ve orta okuluna, kütüphaneye kitap bağışında bulunduk.  Yaklaşık 200 civarında çocuk kitabı hediye ettik. Sınıfları ziyaret ettik. Öğrenci ve ogretmenlerle tanışarak kısa sohbetlerde bulunduk. Okulumuzu tanıttık. Okulumuz öğretmeni Feridun Eser, Okul müdürü Yunus Çınar in talebi üzerine ortaokul öğrencilerine yönelik değerler eğitimi konulu bir seminer verdi. Öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Öğrencilerimiz okulu gezerek okul hakkında bilgiler aldı. Güzel bir etkinlik oldu.

9 Mayıs 2024 tarihinde saat 20.30 da Geleneksel 11. şiir gecemize bekleriz

May

Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapadokya Bölgesine  Gezi düzenlendi. Okul Müdürü Ahmet EROL, Müdür Yardımcısı Rahmi KILIÇ ve Öğretmen Ahmet Tolga DOĞAN tarafından düzenlenen Geziye 9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri katıldı. Gezi tarihi ve doğal yapısı, güzelliği ve özellikleriyle değer biçilemeyen bir varlığımız olan Kapadokya'yı öğrencilerimze tanıtma amacıyla yapılmıştır. Ayrıca;  Öğrencilerin seviyelerine uygun olan bilgi, görgü ve yeteneklerini geliştirmek; yaparak yaşayarak öğrenmelerine imkan vermek; onlara çevrelerini, toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerini tanıtmak, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından izletmek Gezinin başlıca amacıdır. Gezide  Ürgüp, Göreme, Avanos, Uçhisar, Uçhisar Kalesi,Güvercinlik Vadisi, Kaya Evler, Asmalı Konak, Çanak Atölyesi, Onix Taş AtölyesiGöreme Açık Hava Müzesi,Zelve Üç Güzeller mevkileri gezilmiştir. Oldukça eğlenceli gezide emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Sosyal etkinlikler kapsamında Emekli öğretmen Hüseyin Akalın'ı ziyaret ettik.

Zeka oyunları dereceleri

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA MEMLEKET İSTERİM ŞİİRİNİ OKUDUK

8/A sınıfı öğrencimiz Özlem YILMAZ’ın resim sergisi

Nis

Hep birlikte mübarek Ramazan ayını geride bıraktık ve bayrama ulaştık.  Sevdiklerimizle bir arada olacağımız, güzel hatıralar biriktireceğimiz bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyor, Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ahmet EROL

Mart ve Nisan Ayı Okul Gazetemiz Yayınlandı

Lgs veli bilgilendirme toplantısı

Mrt

Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet DOĞAN,Şube Müdürlerimiz Remzi ŞENGÜL ve Ahmet ÖZDEMİR bu akşam Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam lisesi pansiyonunda öğrencilerimizle iftarda buluştu.

Okulumuzu Ramazan motifleriyle süsledik

Ramazan köşesi oluşturduk

Mrt

Harezmi projesi kapsamındaki çalışmalarımız devam etmekte